Royal canin 4 kg dap dog calm 4kg

Dinsdag 01 December 2015
Waardering
Speciale dieetvoeding voor de behandeling van stress-symptomen bij honden tot 15 kg.

Wanneer uw hond last heeft van stress of een stressvolle situatie wordt verwacht, kan uw dierenarts een speciale dieetvoeding voorschrijven. Calm Diet van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor kleine honden tot 15kg, die moeten omgaan met stressvolle situaties. Het kan ook als ondersteunende behandeling worden aanbevolen in combinatie met gedragstherapie. Calm Diet helpt daarnaast om de mogelijke gevolgen van stress op de spijsvertering en de huid te verminderen en ondersteunt de gezondheid van het gebit en de urinewegen.

Waarschuwing
Calm Diet is niet geschikt voor honden met nier- of hartaandoeningen en aandoeningen van de alvleesklier.

Versterkt barrièrefunctie van de huid
Een gepatenteerd complex van vitaminen en aminozuur versterkt de huidbarrière en vermindert de kans op huidirritatie.

Natriumpolyfosfaat tegen tandsteenvorming
De mechanische reiniging door de textuur en vorm van de brokken wordt versterkt door toevoeging van natriumfosfaat. Hierdoor wordt calcium in het speeksel gebonden waardoor de vorming van tandsteen wordt vertraagd.

Combinatie van licht verteerbare eiwitten voor optimale vertering en darmflora
De combinatie van lichtverteerbare eiwitten L.I.P., specifieke voedingsvezels FOS en bietenpulp en visolie zorgt voor een optimale vertering en gezonde darmflora.

Stressregulerende eigenschappen
Alfa-casozepine heeft stress regulerende eigenschappen en L-tryptofaan reguleert de gemoedstoestand zoals onrust, angst en het slaap- en eetgedrag.

Ingrediënten:
Rijst, gedehydreerd gevogeltevlees, maïs, tarwemeel, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cichoreipulp, gedehydreerd varkenseiwit, tarwegluten, mineralen, sojaolie, visolie, Fructo-OligoSacchariden, hydrolysaat van melkeiwitten, bernagieolie, Tagetes Afrikaan extract bron van luteïne.

Kan worden voorgeschreven bij
– Hyperactiviteit
– Omgang met stressvolle situaties
– Stress gerelateerde dermatologische symptomen
– Stress gerelateerde spijsverteringsstoornis
– Stress gerelateerde urinewegaandoeningen

Soort: Hondenvoer Hond

Merk: ROYAL CANIN

Meer Informatie