Puppy krijgt heet theewater over zich heen in supermarkt door man

Door DaniƫlleC
Vrijdag 13 September 2013

Een meisje nam tijdens het boodschappen doen met haar moeder, haar puppy mee de Albert Heijn in. Dit wekte zo veel ergernis op bij een nog onbekende man dat hij heet theewater over de puppy heen goot.

De puppy van 10 oude weken puppy zat in een tas in de winkelwagen. De man klaagde bij een medewerker dat er een hond in de winkel was. Volgens de medewerker kon de hond in de tas geen kwaad doen. De man haalde een kop heet water bij het automaat en goot dit over de puppy heen.

De man ging er meteen vandoor. Moeder en dochter hebben direct de puppy onder de kraan gehouden. De puppy heeft er verder niks aan over gehouden, er is wel aangifte gedaan bij de politie. Volgens een woordvoerder van Albert Heijn zijn honden bij uitzondering toegestaan in de winkel. Behalve blindengeleidehonden mogen ze normaal gesproken niet naar binnen. In dit geval zat de puppy in een tas en kon het geen schade aan producten aanbrengen.’

Volgens de moeder was de dader een slanke man van tussen 35 en 40 jaar. Hij was gekleed in een rode jas. Volgens de moeder was zag hij er keurig uit.