Huiszwaluw wandtil Speciale nestkasten

Maandag 23 Februari 2015
Waardering
Huiszwaluwen broeden graag tegen gebouwen, onder een oversteek of dakrand. Soms maken ze hun nestje op onhandige plaatsen zoals boven de voordeur of raam. Dat kan voor overlast zorgen. Het plaatsen van een huiszwaluwwandtil van Vivara kan dit voorkomen. Het voordeel van een wandtil is namelijk dat deze op een plaats gehangen kan worden waar het nestelen van huiszwaluwen gewenst is. Met de bevestiging aan een gevel is deze wanduitvoering de meest natuurgetrouwe nestgelegenheid voor huiszwaluwen.
 
De huiszwaluwwandtil is 1,20 meter breed en in totaal kunnen er 9 kraagjes of volledige kunstnesten op worden gemonteerd. Deze kunstnesten zijn eventueel los bij te bestellen. Bij een volledig gevulde til is er nog voldoende ruimte over voor de zwaluwen om zelf nestjes erbij te bouwen.
 
Dit speciaal ontworpen, luxe hotel voor zwaluwen is eenvoudig met 2 zware bouten aan de muur te bevestigen. 
 
De huiszwaluwwandtil wordt geleverd zonder kunstnesten en inclusief bevestigingsmateriaal. De kunstnesten zijn los verkrijgbaar.
 

Wilt u meer informatie over dit product, neem dan contact met ons op. Stuur een email naar info@vivarapro.nl of bel met 0478-517945.

 

Soort: Speciale nestkasten

Meer Informatie