Gratis Beneful proefverpakking en kans op Fletcher hotelovernachting met je hond

Zondag 17 Mei 2015
Waardering

Heb jij zin een heerlijke hotelovernachting in het Flecher hotel samen met je hond? Beneful komt nu met een geweldig winactie waarbij je ook nog eens gegarandeerd een gratis proefverpakking krijgt van Beneful Original.

Wil jij Beneful ook eens voor jouw hond proberen? Vraag dan nu een gratis proefverpakking BENEFUL Original aan via deze link en verras je hond met een heerlijke maaltijd! Na het aanvragen van de proefverpakking maak je kans op het winnen van een gratis hotelovernachting bij één van de Fletcher Hotels voor 2 personen en je trouwe viervoeter. De actieperiode loopt van 15 april 2015 tot en met 10 juni 2015.

Beneful Orginal
Beneful Orginal is een overheerlijke voedzame mix van knapperige brokjes en zachte vleesbrokjes. De brokjes hebben allemaal verschillende vormen en kleuren, dat maakt het extra verrassend voor je hond. Je hond kan er niet van af blijven!

Beneful heeft 1 belangrijke missie: Dat jij en hond samen gelukkig worden. Er is niks belangrijker dat de band tussen jou en je hond. Met Beneful kan je jouw beste vriend alles geven: smaak, voeding, gezondheid en geluk!