Goedkoop een Terrarium kopen met korting, glazen terrarium elk dier

Donderdag 19 Juni 2014
Waardering

Wil jij graag online een terrarium kopen die goedkoop is maar wel de juiste kwaliteit bied. Bestel dan deze mooie glazen terrarium van Komodo, Bij Discount4pets. Deze glazen terrarium biedt een ideale basis om het perfecte natuurlijke terrein voor een reptiel of amfibie te creëren. Geschikt voor een grote variatie aan diersoorten. Of het nu woestijn-, jungle-, bos-, tropischregenwoud en amfibische diersoorten zijn.

Glazen terraria zijn hygiënisch en zijn makkelijk schoon te maken. Door het glas wordt ook op een veiligere en gemakkelijkere manier de juiste temperatuur behouden.Het terrarium heeft aan de bovenkant een rooster wat gemakkelijk los gekoppeld kan worden en glazen schuifdeuren aan de voorkant. Dit bied een makkelijke toegang tijdens het voeren en het onderhoud. Warmte- en lichtkoepels kunnen veilig aan de bovenkant worden vastgemaakt, via de flexibele openingen voor kabels.

Het terrarium is goed waterdicht zodat je het ook kan vullen met water en zwemplaats kan maken voor je amfibie. Er is ook een speciaal verhoogde basis om warmtematten te monteren. Wacht nu niet langer en bestel deze terrarium met korting.

Meer informatie