Adverteren bij Dierenbox.nl

Wilt u graag een advertentie onder de aandacht brengen en zo meer klanten werven? Dat kan nu bij Dierenbox.nl. Maandelijks bezoeken meer dan 15.000 unieke dierenfans en huisdieren eigenaren onze website. Een perfect kans om daarmee uw dieren webshop in de schijnwerpers te zetten.

Wij bieden verschillende advertentiemogelijkheden om uw product of merk meer bekendheid te geven.

Advertentie mogelijkheden

Advertorial / Sponsored topic

Een reclame boodschap of advertentie in de vorm van een artikel. De toon en omgeving zijn zoals die van de betreffende site. De advertorial zal mee gaan in de rest van artikelen en niet worden weg gehaald naar afloop. Daarnaast zal de advertorial 1 maand op de homepage staan bij aanbevolen artikelen.

Standaard banners

Wij hebben verschillende advertentieruimtes van formaten voor de standaard banners. Deze banners zijn op alle pagina’s te zien. Advertentieruimtes voor banners kunnen per maand worden afgehuurd. Om via dierenbox.nl te adverteren moet je als adverteerder aanmelden bij tradetracker.nl of daisycon.com.

Advertorials worden vanaf heden gratis geplaatst met 1 gratis link naar je website toe. Mail ons een leuke & interessante tekst met titel en plaatje en wij doen de rest!